Szívesház - Falusi szálláshely

Hangulatos, tradicionális berendezésű, felújított parasztház

Bemutatkozás:

A Szívesház a Tisza-tótól mintegy 12 km-re, Tiszaszentimrén egy kedves, csendes faluban várja vendégeit, teljesen felújítva, korhű bútorokkal összkomfortosan berendezve. A ház két szobájában kényelmesen 5 főt tudunk elszállásolni.

Az 1800-as évek végén épült vályogfalú parasztház 2011-2012-ben került teljes felújításra, nagy figyelmet fordítva arra, hogy autentikusságát megőrizve mégis a mai igényeknek megfelelő kényelmet nyújtson. A berendezés a tulajdonosok évek óta tartó gyűjtőszenvedélyének köszönhetően szinte kivétel nélkül tradicionális parasztbútorokból áll, amelyek között a mai szem számára különleges kiegészítőket is megtalálhatunk, mint a csipkeverő, kanta kocsi, szívonó stb. Igyekszünk az itt pihenők számára az 1930-as évek békebeli falusi hangulatát biztosítani.

A nagyszobában 2 ágy, a kisszobában pedig 3 ágy található, de a ház még egy további személy részére pótágyazható. TV készülék ("MINDIG TV" szolgáltatással) van.

A konyha felszerelt, a vendégek rendelkezésére áll 2 égős gázfőzőlap, kávéfőző, mikrohullámú sütő, elektromos grillsütő, hűtőszekrény, valamint evőeszközök, étkészletek, poharak, serpenyők, főzőedények. A zuhanyzós fürdőszoba a közlekedő folyosóról nyílik. Ágyneműt, törülközőt biztosítunk.

A vályogfalak a nyári hőségben is kellemes, hűvös klímát biztosítanak a házban. A tágas tornácon jól esik a reggeli, az ebéd, vagy akár egy könnyű vacsora utáni ücsörgés. Hűvösebb időszakokban gázkazános fűtési rendszer, valamint finn szauna gondoskodik vendégeink kényelméről.

A tágas kertben természetesen akad alkalmas hely bográcsolásra, grillezésre is. Az ezekhez szükséges eszközöket biztosítjuk. Parkolás 2-3 autó számára az udvaron lehetséges.

Falunkból könnyen elérhető látnivalók, programlehetőségek:
- Tiszafüred - piac, fürdő, szabad strand
- Abádszalók - strand, meleg vizes fürdő, koncertek
- Berekfürdő - gyógyfürdő
- Kunmadaras - időszakosan motorverseny, gyorsulási verseny
- Kenderes - Horthy kastély
- Poroszló - Tisza tavi Tanösvény, madárles, Ökocentrum
- Hortobágy - Kilenc lyukú híd, ősi állatfajták, időszakosan Hídi vásár, halastavak, kisvasút




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

5322 Tiszaszentimre, Ady Endre u. 3.   térkép>

Telefonszám:

+36-20-3887219

Fax szám:

E-mail cím:

info@sziveshaz.hu

Weboldal(ak):