Szőke Tisza Vendégház

Jöjjön el a Tisza-tóhoz, Tiszafüredre!



Bemutatkozás:

A vendégház a város központjához közel, egy csendes utcában található. 1 db 4 ágyas és 3 db 2 ágyas, pótágyazható szobáihoz jól felszerelt konyha, 2 db fürdőszoba tartozik. Szobáinkban összesen 14 főt tudunk egyszerre elszállásolni. A szobák minden igény kielégítenek a vendégházak kategóriájában.

Hosszú ideje látunk vendégül családokat, párokat, akik a Tisza-tónál kívánják eltölteni szabadidejüket. Együttműködő partnerei vagyunk a Car-Tour Utazási Irodának, és tagjai vagyunk a Falusi és Agroturizmus Országos Szövetségének. CÉLUNK egy családbarát Vendégház kialakítása, ahol a Vendég az első, aki nálunk valóban otthon érezheti magát!

A vendégház udvarát vendégeink szabadon használhatják. Az udvaron autóbeállási lehetőség biztosított akár több autó (akár 4-5 autó) számára is, így Önnek nem kell az utcán parkolni. A vendégházunk kertje igényesen kialakított parkosított környezettel várja Önöket. Lehetőség van sütni, főzni, bográcsolni vagy csak egy jót napozni! A kertben fából készült fedett pad, tűzrakóhely hintaággyal, kerti asztal székekkel és napozóágy illetve a teraszon egy 6-8 fős faasztal székekkel is rendelkezésre áll, ami lehetővé teszi Önöknek, hogy az Önökkel egyszerre nálunk tartózkodó vendégekkel együtt Önök is kényelmesen megférve használhassák a kertet.


KÖRNYÉK, PROGRAMLEHETŐSÉGEK:

A Tisza-tó az érintetlen természet szigete, a csendes természeti környezetre vágyó vendégek kedvelt üdülőhelye. Magyarország második legnagyobb összefüggő vízfelülete. Északi és középső része az ökoturizmus, a horgászat, déli része a vízi aktív turizmus ideális helyszíne. A fürödni és napozni vágyó családtól, a lelkes horgászon és vadászon keresztül a megszállott ornitológusig itt szinte mindenki megtalálhatja a számára ideális elfoglaltságot. A nemrég megépült kerékpárúton pedig egy igazi élmény körbebringázni a Tisza tavat.

Tisza-tavi Ökocentrum - Poroszló
A 4 szintes látogatóközpontban Európa legnagyobb édesvízi akváriumát járhatjuk be, ahol a gigantikus tokhalak a fejünk fölött úsznak el. A 10 hektáros parkban pöttyös dámvadakkal, kormoránokkal, vidrákkal találkozhatunk, és vidám vízi játékokon tehetjük próbára merészségünket.

Kalózsziget Kalandpark
A több mint 18 hektár területű ártéri szigeten olyan játékokkal találkozhatnak a kalandkeresők, mint a 140 akadályból álló kötélpálya a magasban és földközelben, 15 méter magas sport- és versenymászásra is alkalmas mászófal kilátó toronnyal, 300 és 400 méter hosszú kötélcsúszda, erdei tornapálya és játszótér, minigolf, ijászpálya, vizikenguru és még sok egyéb érdekes játék.

Hortobágy
1999-től a Világörökség részeként számon tartott Nemzeti Park magában foglalja a Hortobágyot és a Nagykunság jelentős részét, valamint a táj arculatát meghatározó építészeti emlékeket, mint amilyen a hortobágyi Kilenclyukú híd, a Hortobágyi Csárda és a pásztorvilág életét bemutató Pásztormúzeum épülete. Aki szeretne lovagolni az nem csak Hortobágyon próbálhatja ki, viszont a pusztakocsikázást a pusztán "meleg(b)en" ajánljuk figyelmébe!

Egyéb a közelben lévő látványosságok a teljesség igénye nélkül: Abádszalók, Debrecen, Eger, Hajdúszoboszló




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

5350 Tiszafüred, Hajnal köz 1.   térkép>

Telefonszám:

06/59/353-169, Mobil: +36 70/452-6003

Fax szám:

06/59/353-169

E-mail cím:

szoketisza0121@gmail.com

Weboldal(ak):