Tisza Turistafogadó

Falusi szálláshely a Tiszai kikötőtől 200 m-re

Bemutatkozás:

Kőtelek a turizmus, a vízi turizmus szempontjából nem felfedezett, bár a falusi turizmus nyújtotta lehetőségeken túl rendelkezik feszített víztükrű, vízforgatásos medencével (50- 140 cm vízmélység; 24-28 °C vízhőmérséklet), az élő Tisza horgászati és vízi turizmushoz kapcsolódó adottságaival, ill. a faluban található két horgásztóval, valamint a falu közelében fekvő egyéb tavak, csatornák által biztosított horgászati lehetőséggel, folyami kikötővel.

Tartózkodásukhoz megfelelő keretet biztosíthat a Tisza Turistafogadó. A fogadó a falu központjában fekszik a Tiszai kikötőtől 200 m távolságban. A szálló saját kerttel rendelkezik, ahol grillezési lehetőség is biztosított.

Férőhelyek száma: 17 fő (3 db kétágyas, 2 db négyágyas és 1 db háromágyas szoba). Zárt parkoló áll a vendégeink részére.

A Tisza parton óriási szabad, füves terület várja a gyerekeket! A gyermekek lovagolhatnak a településen működő lótelepen, ill. veszélytelen útvonalakon (Pl.: Tiszagát) kerékpározhatnak. A községben orvosi rendelő, gyógyszertár működik.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

5062 Kőtelek, Szent István tér 3.   térkép>

Telefonszám:

+3620-462-0646 , +3630-944-8342

Fax szám:

E-mail cím:

info@pannoncoop.hu

Weboldal(ak):