Tisza-tavi Vízi kirándulás - Apartman

Barangolás katonai kishajóval a Tisza-tavi láp és mocsárvilágban. Kiadó apartman Tiszafüreden.



Bemutatkozás:

VÍZI KIRÁNDULÁS A TISZA-TAVI LÁP ÉS MOCSÁR VILÁGBAN

Barangolás katonai kishajóval a Tisza-tó lenyűgöző, kalandos vízi ösvényein, az emberektől távol, egy rejtelmes vízi világban.
Utunk folyamán keresztül haladunk egy vízben álló erdőn, mely az Amazonasra hasonlít, rátalálunk a kitelepített és elárasztott falura, valamint Ámor akác labirintusra, de elénk tárul a gyilkos tó egy részlete is. Olyan helyeken is járunk, ahova mások nem tudnak bemenni. Páratlan élménnyel gazdagodhatnak a véget nem érő gyékény, sás és virág mező rengetegben, lápos, mocsaras részeken.
A 15-20 km-es csónaktúrán gazdag ismeretanyagot gyűjthetünk a Nemzeti park és Rezervátumában előforduló növényekről, vízi virágokról, madárfajokról, és állatvilágáról, vízi emlősökről, a hód és vidra élőhelyéről.
Tekintse meg e kontinensen is egyedülálló, a Tisza-tó szigetein fából épített, 10-15 m magas kilátókat és gyönyörködjön a nemzeti park panorámájában a világörökség részében és rezervátumában.
A szakvezető helyismeretből adódóan, minden időszakban a lehető legtöbbet tudja megmutatni a természetből. Sok kaland és program várja vendégeinket.

APARTMAN TAVI LAK

Az apartmanok a Madár Rezervátumhoz közel fekvő Tiszafüreden, a Tisza-tó város központjában találhatóak. Csendes, nyugodt mégis kifogástalan infrastruktúrával rendelkező hely, 500m-re a szabad strandtól, a jódos termálfürdőtől, ahol modern fizikoterápia is működik. A szállás közelében 200m-en belül, bevásárló központok és éjjelnappali ABC is található.
Három és négy ágyas, erkélyes szobák állnak a vendégek szolgálatára, valamint az étkező részben egy két személyes kanapé pótágyként vehető igénybe. Az erkélyes szobákhoz műholdas TV és ventilátor tartozik. Zuhanyzó, mosdó, étkező, ahol hűtőszekrény, kerámia főző, kávéfőző, mikrosütő található, edényekkel, evőeszközökkel felszerelt.
A kert helységben grillezésre, bográcsozásra és szalonnasütésre is van lehetőség, kertben padok asztalok, kerti bútorok.
A területen zárt kocsi beálló az autóknak. Az apartmannál, kerékpár bérlésre is van lehetőség.

TOVÁBBI PROGRAMOK:
- Masszázs terápia
- Thermál fürdő, strand
- Kaland park
- Hortobágy - Csárdák útja
- Hortobágyi vadas park
- Sétakocsikázás, lovaglás
- Halastavi kisvasút
- Ökocentrum - Európa legnagyobb édes vízi akváriuma
stb.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

5350 Tiszafüred, Örvényi út 68/a   térkép>

Telefonszám:

06-20-951-8823, 06-30-4680-959

Fax szám:

E-mail cím:

info@tavitura.hu

Weboldal(ak):