Bio Szerviz XXI. Biofizikai Orvosi Rendelő

Allergiás betegségek, termékenységi zavarok kezelése, bélflóra regenerálás, méregtelenítés, homeopátia, holisztikus kezelés, stb.



Bemutatkozás:

Rendelőnk 15 éve az elsők között jár az egészség megőrzésében és a gyógyításban! A legmodernebb elektrotechnika és informatika segítségével működő biofizikai orvoslást integrálva a legelismertebb természetgyógyászati módszerekkel igyekszünk a betegséget előidéző tényezőket kiküszöbölni, a szervezet teljes védekező rendszerét helyreállítani - így érve el igen jó eredményeket a betegségek megelőzésében és teljes körű, holisztikus kezelésében.

Betegeink az országban az elsők között vehetik igénybe a legújabb funkcionális orvosi diagnosztikát: az ElektroSomatoGraphot, amely – tudásunkkal kiteljesülve - az emberi test és az agy működéséről a legfinomabb elemzést szolgáltatja, meglepő és hiteles információkat adva testi-lelki állapotunkról, védekező képességünkről. Elektro-akupunktúrás vizsgálattal kiegészítve idejekorán kiderülhetnek hajlamaink, az egészségünket veszélyeztető rejtett tényezők.

Módszereink között szerepelnek: gyógy- és böjtkúrák; méregtelenítő eljárások; kolon hidro-terápia; bélflóra regenerálás; homeopátia; stresszoldás, meditáció, belső utazás; önismereti módszerek; életmód tanácsadás; anti-nikotin terápia; radiesztézia. A terápiás lehetőségek közül kiemelkedik a világszerte újdonságnak számító NES-Selfness terápia, amely gyökeresen megváltoztatta és új, kvantum-elektrodinamikai Magyar találmány az IBR-SYSTEM® készülék, ami a szervezet legfinomabb bioregulációs eltéréseit érzékelő és korrigáló elektromos és mágneses rezonancia-, interferenciakezeléssel gyógyít.

Országosan egyedülálló az általunk bevezetett „BIO-BÉBI program” a termékenységi és terhességi zavarok kezelésében. Ez egy új, komplex felkészülés a fogamzásra, amivel kedvezően befolyásolhatók a meddőség és a vetélések okai, a terhesség alatti és szülés körüli szövődmények csökkenthetők, megkönnyíthető a szülés, és egészségesebb utódok születhetnek.

Legeredményesebben az allergiás eredetű légúti, bőr- és bélbetegségeket gyógyítjuk, de jól kezelhetők más emésztő-, mozgásszervi, immunrendszeri problémák is.

A hozzánk fordulók mellé állunk a teljes testi, lelki és szellemi harmónia visszanyerésében, önmaguk megismerésében, megtanítjuk a hozzánk fordulókat arra, hogy egészségük megőrzéséért és a betegségek megelőzésében elsősorban saját maguk tehetik a legtöbbet. Ez egyúttal az új egészségtrend, a SELFNESS filozófiája is, melynek magyarországi népszerűsítését elsőként vállaltuk!

Szeretettel és szakértelemmel várjuk rendelőnkben a gyógyulni, tanulni vágyókat!


Dr. Ördög János
szülész-nőgyógyász-, orvos-természetgyógyász, HKO szakorvos, integratív orvos

Dr. Ördögné Vecsey Katalin
szakasszisztens, természetgyógyász, addiktológus, holisztikus helper




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

5100 Jászberény, Kórház u. 52.   térkép>

Telefonszám:

+363o/9621612, +3630/9981545

Fax szám:

E-mail cím:

bioszerviz@bioszerviz.hu

Weboldal(ak):

Telephelyek, üzletek:

BUDAPEST
1088 Múzeum utca 9. (IV. emelet)
Rendelés:
Hétfőnként: 1o-18 óráig

JÁSZBERÉNY
Kórház utca 52.
Rendelés munkanapokon:
8-12:00h és 15-18:00h